hondos_5

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ «HONDOS CENTER»

 

Με αφορμή την επέτειο της Ημέρας της Γυναίκας που έχει καθιερωθεί και γιορτάζεται στις 8 Μαρτίου, οι Κοινωνικοί Λειτουργοί κ. Δέσποινα Κιοσσέ και κ. Γεωργία Χατζίδου οργάνωσαν και συντόνισαν επίσκεψη στο Κατάστημα Καλλυντικών «Hondos Center» με ομάδα μαθητριών του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. και του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017.

Η επίσκεψη είχε ως σκοπό οι μαθήτριες να γνωρίσουν τρόπους προσωπικής υγιεινής και φροντίδας προσώπου και σώματος χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα, τον τρόπο χρήσης αυτών καθώς και τη διαδικασία με την οποία μπορούν να τα προμηθευτούν. Επιμέρους στόχοι της δράσης ήταν η ενίσχυση της αυτοεικόνας των εφήβων μαθητριών μέσα από την ανάδειξη της προσωπικής ομορφιάς (σωματικής και ψυχικής) και η ανάπτυξη σχετικών δεξιοτήτων και συνηθειών. Η δράση ολοκληρώθηκε με διακριτικό ανοιξιάτικο μακιγιάζ που απόλαυσαν οι μαθήτριες από τις αισθητικούς και με την προσφορά αρωμάτων και δώρων από το κατάστημα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η χαρά και ο ενθουσιασμός των μαθητριών ήταν μεγάλος όπως και  το ενδιαφέρον τους γύρω από την προσωπική τους φροντίδα και αυτοεικόνα.

Η Διεύθυνση, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές ευχαριστούν την υπεύθυνη και το προσωπικό του καταστήματος για την θερμή υποδοχή και φιλοξενία καθώς και για την προσφορά των δώρων  στις μαθήτριες.

hondos_6 hondos_5 hondos_4 hondos_3 hondos_2 hondos_1

 

 

 

 

Συνημμένα

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *